ВМРО-ДПМНЕ: Oдредени амбасадори изиграваат пратеници

by fokus

ВМРО-ДПМНЕ вели дека нема ништо против амбасадорите во земјава, туку само реагирале кога некој ги пречекорувал своите овластувања.

-Дежурните самопрогласени интелектуалци и платеници на СОРОС не треба да стравуваат, ВМРО-ДПМНЕ не е против амбасадорите, туку принципиелно реагира кога некои амбасадори ќе ги пречекорат своите овластувања и делуваат како замена за пратениците и владата избрана од граѓаните – порачаа од ВМРО-ДПМНЕ.

Поврзани новости