ВМРО-ДПМНЕ ги исклучи светлата пред Влада за вмровците да направат ѕвездено небо

by fokus 20:56
20:56

На вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје, во еден момент водителот повика да се исклучат уличните светла пред Владата. Нејасно кој го направи тоа и со чија дозвола, светлата беа исклучени.

Потоа, водителот ги повика присутните симпатизери на партијата да ги вклучат мобилните телефони и да „пуштат светлината“.

- Advertising -

Поврзани новости