ВМРО бара негативен тест за влез во Македонија

by fokus

Поранешниот директор на Центарот за белодробни заболувања, Оливер Зафировски, кој е член на ВМРО-ДПМНЕ, денеска побара нужен негативен тест за да се влезе во Македонија.

-Во време кога десетина пациенти веќе се лекуваат од брзорастечкиот делта-сој и кога земјите од светот размислуваат целосно да ги затворат границите, власта во Македонија се однесува неодговорно – рече Зафировски.

Поврзани новости