Владата планира да потроши околу 700 илјади евра за цвеќиња

by fokus 12:51
12:51

Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија распиша тендер за хортикултурно одржување и уредување на објектите на државната управа.

Според огласот кој Владата го објави на сајтот на Бирото за јавни набавки, предвидено е да бидат потрошени околу 700 илјади евра.

- Advertisements -

Во огласот, Владата бара целосно одржување на садниците и обновување, технички кадар, минимални типови на опрема, материјални средства на одржување.

Поврзани новости