Владата ја назначи Ана Павловска-Данева за член на ГРЕКО

by fokus 18:39
18:39

Владата на денешната седница ја именуваше проф. д-р Ана Павловска-Данева за член на ГРЕКО – Група на држави против корупција на Совет на Европа, како претставник од Република Македонија.

ГРЕКО е организација на Европскиот совет, формирана во 1990 година со цел да ја набљудува борбата против корупција на државите членки на Советот на Европа.

- Advertisements -

Поврзани новости