ВИДЕО ТВ документарец за медиумите и изборите – Лош сигнал

by fokus 14:33
14:33

ЛОШ СИГНАЛ е документарен филм на новинарот Љубиша Арсиќ за состојбата во медиумите и нивниот предизвик како да известуваат за изборите. Зошто медиумите не се наметнаа како клучен фактор во обезбедувањето фер атмосфера? Зошто не е успешен процесот на саморегулација?

Соговорници: Јане Димески, новинар, Искра Новаковска, новинар, Дејан Донев, универзитетски професор.

- Advertisements -

Поврзани новости