(ВИДЕО) Студенцки манифест: ИНДЕКС или ПАСОШ?

by Фокус

Студентски пленум побара од своите поддржувачи обединување и сплотување во намера, како што велат да ја извојуваат битката за слобода.

Откако вчера Владата го усвои предлог законот за државен исшит, пленумци излегоа со видео порака Студенцки манифест.

Поврзани новости