(ВИДЕО) Страшни сцени од Кочани, пожарот од шумите се наближува до куќите

by Fokus

Пожарот кај Кочани се распламте и пламените јазици стигнаа до градот. Според првичните информации горат куќи во самиот град.

Ситуацијата во градот е сериозна и се бара помош од сите страни, а пожарникарите со часови се борат да го стават пожарот под контрола, но силниот ветар го разнесува на сите страни.

Поврзани новости