ВИДЕО: Сашо Тасевски го напушти интервјуто со Васко Ефтов

by Фокус

Директорот на Драмскиот театар Сашо Таевски стана среде интервју со новинарот Васко Ефтов.

Инаку, Тасевски го напушта интервјуто во моментот кога Ефтов почнува да чита негови стари статуси што ги пишувал на фејсбук за актуелниот претседател на парламентот Талат Џафери, во времето кога тој стана министер за одбрана во 2013 година.

Откако го ислуша Ефтов, тој го извади микрофонот и без коментар го напушти интервјуто.

Поврзани новости