ВИДЕО Павле Богоевски за состојбите во здравството

by fokus 14:45
14:45

Павле Богоевски, кандидат за пратеник од граѓаните во коалицијата „За живот во Македонија“ зборува за состојбата во здравствениот систем, за трошењето на државните пари и како да се добие поквалитетна здравствена услуга и повисоки плати за здравствените работници.

Поврзани новости