(ВИДЕО) „ОДБЛИЗУ“ филм за реалноста на македонскиот студентски стандард

by Фокус 14:49
14:49

Во 21. век илјадници македонски студенти сè уште живеат во услови кои можат да се опишат како хорор филм.

Во скопските домови кои се изградени уште пред 30 или 40 години, дотраени и неодржувани, живеат македонските граѓани, надежта на оваа земја.

- Advertisements -

Погледнете ја емисијата „Одблизу“ посветена на оваа тема во изработка на Центарот за истражувачко новинарство СКУП – Македонија.

Поврзани новости