Видео на МВР од апсењето на доктор Ставриќ

by Фокус

Ова е официјалното видео снимено од страна на МВР при апсењето на очниот хирург и првиот синдикалец на лекарите, доктор Дејан Ставриќ. Тој беше уапсен поради сомнеж дека нелегално посредувал за добивање инвалидска пензија и дека примил поткуп од 2.000 евра.

Поврзани новости