ВИДЕО Левица кренаа транспаренти против НАТО во првите редови синоќа на „Архангел“

by fokus 10:02
10:02

Членови на Левица синоќа го нарушија концертот на групата Архангел со протестен гест, кревајќи транспаренти против НАТО. На нивните транспаренти НАТО беше пречкртано, а околу допишано, смрт, бегалци, солзи, бомби, крв. Тие скандираа „НАТО убијци“ кога Архангел почнаа со изведба на нивната песна „Крст“.

https://www.facebook.com/Sugarbeam/videos/pcb.10217124147361806/10217124140841643/?type=3&theater

- Advertisements -

https://www.facebook.com/Sugarbeam/videos/pcb.10217124147361806/10217124146241778/?type=3&theater

Поврзани новости