(Видео) Корупцијата во Македонскиот фудбал

by fokus 12:46
12:46

Македонија постојано паѓа на ранг листата на ФИФА. На што се должат слабите резултати и колку корупцијата има влијание? Цетарот за истражувачко новинарство СКУП Македонија, во овој документарен филм дава одговор на овие прашања.

Поврзани новости