ВИДЕО Комитите го развиорија омилениот бајрак на Никола: „Боже чувај ја Македонија“

by fokus

Упатувајќи се кон последното почивалиште на Никола Сзадовски, неговите другари од навивачката група Комити го развиорија омилениот бајрак на прерано починатиот Никола: “Боже чувај ја Македонија”.

Навивачите денеска со собир пред нивната западна трибина на стадионот во Скопје се простија од нивниот другар. По собирот тие се упатија на погребот каде за последен пат ќе се збогуваат од него.

видео: MkdSport

Поврзани новости