(Видео)Кога треба да се носат и како треба да се носат маските

by Frosina Fakova 19:18
19:18

Маските како превенција од корона вирусот може да бидат ефикасни само ако се носат правилно. Министерот за здравство, Венко Филипче објави видео како се ставаат маските и кога се носат.

-Многу е важно да знаете кога треба да се носат и како правилно се користат маските за да можете вистински да се заштите од коронавирусот и други потенцијални зарази, напиша министерот.

- Advertisements -

Употреба на маски

Многу е важно да знаете кога треба да се носат и како правилно се користат маските за да можете вистински да се заштите од коронавирусот и други потенцијални зарази. #ИнформирајСе #ЗаштитиСе

Publiée par Венко Филипче sur Vendredi 3 avril 2020

Поврзани новости