ВИДЕО Канчевска Милевска: Не го познавам човекот со качулка

by fokus 22:16
22:16

Министерката за култура Eлизабета Kанческа Mилевска на отворањето на новиот објект на Mакедонската филхармонија изјави дека не го познавала човекот со качулка со кого се прегрна во Собранието за време на крвавиот четврток на 27 април.

Поврзани новости