(Видео) Како тече вакцинацијата на здравствените работници

by fokus 11:54
11:54

Првите здравствени работници ја примија вакцината на Фајзер, а се очекува над 200 вработени низ здравствените установи да се вакцинираат.

Вакцинирањето оди брзо и според посебни протоколи предвидени за заштита од корона вирусот.

- Advertisements -

Јорданчо Цветаноски

Поврзани новости