Видео: Како известуваат „Сител“ за бомбите

by Фокус

Сатиричната група „Странски служби“ на својот фејсбук профил објави мал анимиран филм иснпириран од „бомбите“ што ги објави лидерот на СДСМ, Зоран Заев. Видеото се однесува на тоа, како „Сител“ телевизија известува за т.н. „бомби“.

Поврзани новости