(ВИДЕО) Како членовите на СПУКМ трчаа со украдените кутии

by fokus 18:29
18:29

Радио МОФ објави видео на кое се гледа како насилно изнесените гласачки кутии за избор на претседател на Студентскиот парламент се изнесуваат од гласачкото место.

Поврзани новости