(ВИДЕО) Како беше пробиен полицискиот кордон

by fokus 19:30
19:30

Демонстрантите успеаја да го пробијат полицискиот кородон кој беше поставен кај Соборниот храм за да ги спречи да дојдат до Владата. Незадоволните граѓани сега се пред владината зграда.

 

Поврзани новости