(ВИДЕО) Граѓаните пеат „Во борба македонски народе“

by Фокус 20:23
20:23

На деншниот протест  во моментите кога поминуваа низ плоштад Македонија граѓаните ја пееја македонската песна „Во борба македонски народе“.

 

Поврзани новости