ВИДЕО: Градоначалникот ја демантира жената која денес ги критикуваше со премиерот

by fokus 18:48
18:48

Откако жителка на Волково денеска ги критикуваше премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумоски, додека шетаа низ населбата, дека ништо не направиле во Горно мало и дека газат по кал, градоначалникот ја демантира.

Тој, по посетата на Волково со перемиерот, ја посети улицата на која живее жената и презентира што сработиле.

- Advertising -

 

Претходно жителката на Волково изјави:

„Во Горно маало немаме ништо. Сите само кажувате, а немате ништо исполнето. Од средсело накај Кучково, поминете господине градоначалниче и премиере, да видиме по каква улица одиме ние. Каде ни учат децата, по какви калови одиме“, рече жителката.

Поврзани новости