(Видео) Ексклузивно: Новиот фитнес-центар во Собранието

by Фокус 10:10
10:10

Лидерот на нацијата вчера го посети новиот фитнес-центар во Парламентот во кој за среќа или за жал немаше пратеници од опозицијата. Малку на шега, повеќе да ги провери справите вождот се обиде и да се релаксира.

Сите околу него беа среќни и задоволни. Ве препуштаме на филмската нарација на репортерката која одлично го долови овој несекојдневен настан. Уживајте!

Поврзани новости