(ВИДЕО) Џос Стоун и Каролина ја испеаја „Кој да ми запее“

by fokus 10:53
10:53

Додека Џос Стоун беше во Македонија за нејзиниот концерт во МКЦ, на нејзина желба остварија соработка со Каролина Гочева. Тие заедно ја испеаја песната на Каролина „Кој да ми запее“ во Градскиот парк.

Стоун го објави видеото на нејзината официјална фејсбук страница и напиша дека Каролина има прекрасен глас и и се заблагодари на Македонија.

- Advertisements -

https://youtu.be/kyiclbo9wSk

Поврзани новости