ВИДЕО: Дарко Костовски ја поддржува декриминализацијата на канабисот

by Fokus 18:24
18:24

На петтиот ден од кампањата БИЛКА со гордост го преставува доктор Дарко Костовски-психијатар и борец за либерализација на опресивните и штетни законски решенија во поглед на канабисот.Со дваесет и пет годишно искуство на ова поле, доктор Дарко е еден од основачите на БИЛКА како и еден до основачите на Healthy Options Project Skopje.

Поврзани новости