(ВИДЕО) Даравелски по 20 години снимен во јавност

by Fokus

По 20 години од неговото бегство, телевизија Телма успеа да го сними денешниот изглед на Драган Даравелски, поранешниот директор на Царинската управа.

Тој излезе од затвор по 35 дена минати во Идризово и воопшто не застана пред новинарот да даде било каква изјава.

Надвор пред затворот го чекаа два автомобила со затемнети стакла, а тој се качи во еден од нив и се упатија кон Куманово.  Осуденикот на седум години затворска казна очекува ново судење на кое ќе биде ослободен поради застареност на делото.

Поврзани новости