ВИДЕО Борисов му го подари сакото на градежен работник

by Фокус 23:50
23:50

Бугарскиот премиер Бојко Борисов, за време на денешната посета на градежните работници кои работат на реновирање на автопатот меѓу Стара Загора и Чирпан, на еден од работниците му го подари сакото.

-Убаво Ви е сакото. Сакам и јас да си земам исто такво – му рече работникот на Борисов, по што тој му го даде сакото.

- Advertisements -
WEB Baneri (300x250)_CLIO_

Наредниот месец во Бугарија ќе бидат одржани предвремени парламентарни избори, на кои ГЕРБ на Борисов, според последните анкети, влегува како фаворит за победа.

Поврзани новости