Видео: 3D анимација од обидот за убиство на Никола Тодоров

by Fokus 17:50
17:50

FlySky според информациите кои МВР јавно ги објави, но и според медиумските извештаи направи 3D видео реконструкција на обидот за атентат врз Никола Тодоров на неговиот последен ден како министер за здравство.

Во моментот кога Тодоров требаше да изврши примопредавање на функцијата со неговиот наследник Арбен Таравари во беше пукано од дедото на трагично починатата Тамара со импровизиран гасен пиштол за што доби 30 дневен притвор.

- Advertisements -

Поврзани новости