Верушевски: Иванов лаже

by Fokus 15:26
15:26

Откако шефот на државата Ѓорѓе Иванов во интервју за „Дневник“ истакна дека Зоран Верушевски го нарушил целиот систем на разузнавачки служби, со експресна реакција се јави Верушевски.

– Хорхе во “Дневник” ме споменува – би сакал да му одговорам со една реченица: Иванов ја лаже домашната и меѓународната јавност – јас признавам дека дека денес моето влијание во разузнавачките служби никогаш не било поголемо од првиот септемвриски ден во 1981 година кога започнав со разузнавањето – вели Верушевски.

Поврзани новости