Веќе долго време, поголем дел од граѓаните исхраната не ја делат на здрава и нездрава, туку ја делат на што има и што нема во фрижидерот.

by lali

…тогаш не верувам дека секој еден од нив, па и голем дел од останатите, би можеле да си дозволат дневно да консумираат по пет различни овошја или зеленчук, не вклучувајќи го компирот.

Затоа време е и за нов закон. Закон за забрането купување нездрава храна после 19 часот и било каква храна после 21 часот, затоа што јадењето навечер дебелее и не е здраво за НАЦИЈАТА!

 

Него, што е следно на менито од Владата, отварање на 30 центри за депресија со цел подобро ментално здравје за граѓаните? …oh wait!