Вечерва полицијата превентивно патролира на популарните места за младите

by Fokus

Вечерва можат да се забележат полициски патроли на места во Скопје каде што има собирање на млади, особено кај Силбо на Партизанска, Трговски центар Бисер, плоштад Македонија и др.

Според МВР ова е превентио присуство кое придонесува да не дојде до нарушување на јавен ред и мир и вршење на кривични дела.

 

 

Поврзани новости