Вељановски ги распиша изборите за 5 јуни

by Фокус 09:56
09:56

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Трајко Вељаноски денеска го потпиша Решението за распишување на предвремените парламентарни избори кои што ќе се одржат на 5 јуни.

248211

Поврзани новости