Вандализиран македонскиот клуб во Благоевград уште пред да се отвори

by Fokus

Македонскиот културен клуб Никола Вапцаров во Благоевград вчера бил предмет на вандализам од страна на непознат сторител/и, а се уште не е официјално отворен.

Како што пренесува НовАсном, во текот на вчерашниот ден била извадена буквата М од насловот на Македонскиот културен клуб Никола Вапцаров.

Поврзани новости