Ван Хауте: Останува да изодиме долг пат за медиумите

by Фокус

Преговорите завршија за денеска, но останува уште долг пат да се изоди, ваква порака без многу оптимизам напиша белгискиот олеснувач во преговорите Питер Ван Хауте.

Преговорите кои се водат во Клубот на пратениците започнаа вчера, а траеја до утринските часови, но најверојатно нема конкретен договор. Преговрите на работните групи продолжуваат денеска.

Поврзани новости