Вајгл утре доаѓа во Македонија да се информира за текот на преговорите

by Фокус
Европратеникот Иво Вајгл, известувач за Македонија во Европскиот парламент и посредник во преговорите меѓу ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ за надминување на политичката криза во земјава утре доаѓа во Македонија.

Неговата посета е да се информира за текот на преговорите за спроведувањето на договореното од Пржино.

Поврзани новости