Уживајте во јогуртот и не грижете се за мустаќите

by fokus 10:47
10:47

Неодамна Алпско го претстави својот јогурт, кој носи две одлични новости; нова, поголема чашка од 275гр и ново, иновативно, практично пакување за целосно уживање без мустаќи.

Ориентиран кон модерна технологија, употреба на врвни знаења и подобрување на квалитетот, Алпско инвестираше во модернизација на производството и едукација на вработените, што резултираше со подобрен квалитет на производите, како и подобро разбирање на потребите на потрошувачите и љубителите на Алпско јогуртот, кои не сакаат да се соочуваат со непријатните мустаќи додека појадувааат во пекара, јадат и возат кон работа или појадуваат со колегите. Ова оригинално и практично решение од Алпско ќе им овозможи на обожавателите на јогуртот комплетно уживање без белите мустаќи.

- Advertisements -


ПР

Поврзани новости