Ужас од Турција: Цел одбојкарски тим затрупан по земјотресите

by Fokus

Oд Малатија пристигнува информацијата дека целиот одбојкарски тим на Малатиа Метрополитен Беледиеспор се наоѓал во хотел кој комплетно се урнал и судбината на спортистите засега е непозната.

Медиумите соопштуваат дека четири лица се извлечени од под урнатините, а по останатите се уште се трага.

Одбојкарската федерација на Турција соопшти дека сите натпревари се одложени до дополнително известување.

Поврзани новости