Утринска герила акција во Скопје: Протестираме за слобода!

by Фокус 10:15
10:15

Нова герила акција се организираше утринава низ Скопје.

На неколку места има напишано: Протестирам за да не емигрирам”. Протестираме за достоинствен живот дома, за одговорност, за Македонија. Протестираме за слобода! Приклучи се, секој ден во 6!

Поврзани новости