Утре без струја Аеродром, Центар, Кисела Вода и Карпош

by Fokus

Регионалниот центар за управување со кризи – Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички интервенции во електро дистрибутивната мрежа утре (петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• 08,00до 14,00 часот, корисниците на ул. Тодор Чангов ул. 22 и ул. 24 (Aеродром)

• 08,30 до 15,00 часот корисниците на дел од ул.Козара, дел од ул.Васил Ѓоргов (Центар)

• 08,30 до 12,00 часот корисниците од ул.Евтим Спространов, од бр.30 до бр.50 (Кисела Вода) и

• 11,00 до 14,30 часот дел од Дел од ул. Борка Талевски, ул. Багдадска, дел од ул. Атинска и дел од ул. Ристо Равановски (Карпош)

Поврзани новости