Уште само 1 ден до гласањето во Британија. Бидете спремни и заработете на фунтата

by fokus

FXLider на сите кои сакаат да ја искористат оваа историска прилика за заработка им обезбедува бесплатни  50€ за тргување со сите валутни парови врзани за фунтата  (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) на светската берза.

Бесплатните 50€ за тргување превземете ги овде.

Британците во четврток, на 23 јуни 2016 година ќе одлучат за судбината на својата држава. Според неодамнешната анкета, се поголем број на луѓе велат дека Британија треба да излезе од ЕУ (47%), во однос на оние кои радо би останале во склоп на Унијата (44%).

Аналитичарите предупредуваат дека гласањето за излез од ЕУ може сериозно да ги загрози изгледите за раст на Велика Британија и може да доведе до девалвација на фунтата и до 30%. Меѓутоа, доколку исходот од референдумот покаже дека Велика Британија останува во ЕУ, тогаш би можело да дојде до момент каде фунтата би скокнала во однос на еврото и доларот на ниво кое е невидено од крајот на претходната година.

Без оглед на исходот од референдумот, едно е сигурно – фунтата со сигурност ке реагира.

Големите осцилации на пазарот ќе значат и голема прилика за заработка на фунтата, затоа  FXLider на сите кои сакаат да ја искористат оваа прилика за заработка им обезбедува бесплатни  50€ за тргување со сите валутни парови врзани за фунтата  (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) на светската берза.

Бесплатните 50€ за тргување превземете ги овде.

Сите клиенти на FXLider, во партнерство со Fortrade кој е авторизиран и лиценциран од страна на Financial Conduct Authority – FCA регулатор од Велика Британија, се сигурни и заштитени во и секој момент знаат што се случува на нивната сметка и што се случува со нивниот капитал. Специјалната шема на банкарското осигурување им ги штити сретствата на клиентите до 50.000 британски фунти.

Договорите за разликата во цената (CFD) ги претставуваат производите кои се потпираат на финансискиот левериџ и носат високо ниво на ризик за Вашиот капитал затоа што цените можат брзо да постанат неповолни за Вас. Овие производи можеби нема да бидат соодветни за сите клиенти и заради тоа морате да бидете сигурни да сте ги разбрале ризиците, а и да побарате независен совет. Овој материјал не претставува понуда, барање ни трансакција во поглед на било кој финансиски инструмент. Загубите можат да ги надминат Вашите депозити и од Вас би можело да се бара да извршите дополнителни плаќања. FXLider не прифаќа никаква одговорност за било каква употреба на овие коментари ниту за последиците кои од тоа можат да проистекнат. Не се дава никакво уверување ниту гаранција за точноста или потполноста на овие податоци. Како резултат на тоа, секое лице кое ќе постапи спрема нив, тоа го прави потполно на сопствен ризик.

Поврзани новости