Уште ги чекаме ланските инвестиции што премиерот преку своите роуд шоуа отиде да ги донесе.

by lali 21:13
21:13

Во меѓувреме, еден мој пријател пред недела дена беше на одмор во Грција. Таму играл спортска и фатил 600 евра. Отиде со 500 а се врати со 600. Иако анонимен, тој засега има донесено повеќе странски пари отколку премиерот со неговите роуд шоуа. Но наше е да не губиме надеж дека една од многуте „заинтересирани“ фирми ќе се осуди да инвестира во Македонија и ќе се усреќи. Па конечно сите едногласно да извикаме… збогум сиромаштијо!