Упатство во случај на земјотрес

by fokus 22:15
22:15

Дирекцијата за заштита и спасување на својата веб страна има објавено прирачник или упатство за постапување на граѓаните при случаи на земјотрес.

Во прирачникот ги има и поважните броеви за тоа каде да се обратите за помош.

Поврзани новости