Ултра Хај Дефиниција UHD 4K I Android е новата перспектива на гледање ТВ

by Fokus 14:58
14:58

Ултра Хај Дефиницијата (UHD 4K) е 4 пати помоќна од Фул ХД (Full HD) технологијата – доближувајќи го до нас секој детал од сликата. Чувството на гледање на телевизија во Ултра Хај Дефиниција 4К  (UHD 4K) е сосем слично на гледање во 3Д – гледачот ужива во перспективата, во острината, во длабочината на свекупната композиција, но и во секој детал поединечно.

Со Ултра Хај Дефиницијата (UHD 4K), на располагање имате алатка, која автоматски ги штелува и боите, остроста и длабочината, го намалува шумот, го регулира контрастот – а вие добивате исклучителен квалитет во секој поглед и звук.

Ултра Хај Дефиниција (UHD 4K), заоблени 10 битни екрани, TFT- Amoled и Oled позадинско осветлување, Android софтверска платформа, Harman/Kardon озвучување се технологии кои што  заеднички ги развиваат и усовршуваат TCL и THOMSON, брендови кои комплетно се фокусирани на развој на новите технологии и имаат најдобри резултати.

TCL е компанија, која е основана во 1981, а во изминатите триесет години, успева да се позиционира помеѓу светските лидери во производството на ТВ приемници.Денес преку 100 милиони конзументи му веруваат на TCL и ги користат нивните производи. TCL стана трета најголема компанија за производство на ТВ приемници.

Дел од групацијата TCL е и Thomson, врвен европски бренд за телевизори со традиција од над 120 години. Генерации и цели фамилии наназад ги користат производите на THOMSON и веруваат во нивниот квалитет вклопувајќи ги во својот стил на живот.

Производите на TCL и Thomson можете да ги најдете во Галерија Скопје Сити Мол, Галерија Скопје Центар, Галерија Битола и Галерија Струмица.

Поврзани новости