Цветанов кон Груевски: Во затвор ќе имаш многу време да се едуцираш, ќе се увериш…

by Fokus

Адвокатот на Никола Груевски побара одложување на казната на екс-премиерот, поради како што порача, Груевски ќе пишува книга врз основа на докторската дисертација „Економските ефекти на различните видови меѓународни текови на капитал, со посебен осврт на Република Македонија“.

На тоа, екс-директорот на Управата за спречување на перење пари и финансирање тероризам, Ване Цветанов на шеговит начин му порача на Груевски дека ќе има доволно време во затвор за пишување на книги.

Поврзани новости