Централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ почна со „Послушајте патриоти“ и Тодор Александров

by fokus 20:17
20:17

Нешто пред 20 часот започна воведниот музички дел на централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ пред Владата на Република Македонија. Една од првите песни беше „Послушајте патриоти“, која ја испеа Миле Кузмановски.

Потоа, тој продолжи со песната „Нешто ќе те питам бабо“ која всушност е песна за Тодор Александров.

- Advertising -

 

Поврзани новости