Трамп, Ердоган и бројаници за разбивање монотонија во Собранието ГАЛЕРИЈА

by fokus

По пет дена пауза пратениците денеска ја продолжија собраниската агонија и монотонија. Додуша, некои од нив, си најдоа занимација со испраќање СМС пораки, инспирирани од Ердогановиот референдум  – пратеникот Димитар Стевананџија пишува дека „Трамп му признал на Ердоган 51 – 49“.

Пратеникот Илија Димовски, пак, од раце не ја испушта бројаницата – „смирува нерви и душа“.

Поврзани новости