„Траекторија“: Четворица функционери осомничени дека го оштетиле буџетот за 150 милиони евра

by fokus 12:48
12:48

„Траекторија“ е истрага на СЈО против четири службени лица инволвирани во изградбата на државните патишта Миладиновци – Штип и Кичево Охрид кои се осомничени дека на незаконски начин избрале изведувач за градежните работи со поскапа понуда при што го оштетиле буџетот за најмалку 150 милиони евра.

 

 

Поврзани новости