Тевдовски: Пратениците на СДСМ нека помислат дали се за бришење на Социјалдемократски од името на СДСМ

by fokus 20:16
20:16

Поранешниот министер за финансии, Драган Тевдовски ги повика пратениците од СДСМ да размислат како ќе гласаат за одлуката прогресивното оданочување да се стави во мирување во наредните 36 месеци.

– Пратениците на СДСМ, пред да гласаат за ова, нека помислат дали се за бришење на Социјалдемократски од името на СДСМ.
Посебно од страна на луѓе што немаат врска со СДСМ, напиша Тевдовски на Фејсбук.

Поврзани новости