Тетово утринава екстремно загаден

by fokus 09:22
09:22

Мерните станици ширум земјава покажуваат дека загаденоста во Македонија во овој момент не е на високо ниво, а екстремно загадено е во Тетово.

Загаденоста во овој град изнесува 138 µg/m3, а потоа следи Ректоратот при УКИМ со измерени 41 µg/m3.

- Advertising -

Поврзани новости